1

Téma: Od Mikyho

Zdravim všecky běžce.Tak já běhám cca od letošního dubna 2011.Je mi 42 le.Začínal jsem se třemi kilometry a dneska běhám tak dvakrát do týdne.Moje trasa je po asfaltu 15 km.Vážil jsem tak 87 kilo a teďka mám 81 kg.Cítím se dobře a žádnou spešl dietu nedržim.Jím všecko.Naopak jsem zjistil,že jim víc.Na večer se hlídám.Nejvíc snídaně a oběd.Po doběhnutí si hodim sprchu a pak si dám jednu Plzeň.Taky jsem hodně četl o zozvičování.Já se vůbec neprotahuju protože se venku stydim a připadám si jako blbec.Prostě klasika.Ujdu cca 200 m,nasadim  sluchátka a začínám běžet.Ze začátku mě bolely nohy a dneska v poho.Hlavně ,že kalhoty zapnu na poslední dírku a manželka říká,že je to na mě vidět.Sám to na sobě taky vidím.Kila se nějak zastavily,ale asi jsem spálil ty tuky a vytvořila se mi svalová hmota.Běh je pro mě nejlepší prevence na hubnutí.A s dietou jak už jsem zmínil to nedrtim.V září jsem si dal poprvé v životě běh na Milešovku.Celý předchozí život jsem nesportoval.Spíše hospoda a cigarety.Prostě jsem žil pohodlně a nezdravě.Dneska to pohodlí mám taky a ten běh mě baví a věřim a doufám,že mi prospívá.