26

Re: Pozdrav pro všechny nové

Ahoj Menco, tak to je super, že máš zkušenosti i z jiných sportů, to určitě poradíš nám spoustě lidem co je dobré třeba i jíst po tréninku nebo kdo chce něco shodit :-) já samozřejmě běhám pro obojí, jak váha, tak ale i to, že mě to strašně chytlo :-) každopádně setkala jsem se se spoustou názorů na jídlo a to třeba i to, že by se po běhu jíst nemělo..nvm, přijde mi to trochu jako nesmysl, jelikož tělo sice vydalo, ale mělo by dostat něco na regeneraci, jak to vidíš ty? Já tomu samozřejmě prd rozumim, ale beru to z pohledu myšlení..Páni, Velká kunratická, tak to je hustý, příští rok tam rozhodně stát budeš :-) už jen proto, že jsi začal, tak tomu věřim ;-) no chlape, ať ti to běhá, určo sem písni a snad se přidá i zbytek ;-) prdíte na to tady běháčkové..

27

Já už svůj názor ohledně toho jídla psal, do vedlejší diskuse. Jsem názoru, že po tréningu se určitě něco sníst musí ! Nějaké rychlé sacharidy a bílkoviny. Třeba alespoň chleba s tuňákem (bez oleje). Nebo třeba různé proteinové nápoje které se dají koupit. Ale ty jsou spíše jen takový doplněk. Hlavní je normální strava. Ta musí být vyvážená a bohatá na bílkoviny. Pokud není tak se výsledky moc dostavovat nebudou dle mě. Od trenérů slýchávám, že strava je 70% výsledku. A nemyslím si, že je to procento nadnesené.  Takže rozhodně ANO po tréningu se dle mě jíst má.

28

Aha, no vidíš to, já na jiný fóra nechodim, ještě nedávno nebylo žádný aktivní, takže jiná nenavštěvuji ;-) jj slyšela jsem taky že teda 60% úspěchu je strava, ale tak ono pak ty procenta.. ;-)

29

zdravíčko smile

tak tedy, taky jsem se rozhodla začít s běháním, i když je to spíš jako doplněk, dlouho hraju squash na nic moc úrovni, ale rozhodla jsem se do toho jít závodně, takže potřebuju zlepšit fyzičku a k tomu je běhání samozřejmě nejlepší, první běh včera půl hodky a pak půl hodky rychlé chůze. dneska mě bolí svaly na stehnech o kterých jsem zapomněla, že je mám big_smile každopádně pocit, že jsem na poprvé vydržela půl hodiny je supr a doufám ,že se to bude jen a jen zlepšovat smile mimochodem závidím market ten pás doma big_smile