Ahoj běháčkové :-)
Mám úplně velikou radost, že se to tu takhle rozjíždí, už jsem se bála, že byla snaha marná a koukám, že není :-)) tak supa!
GeraldG10: Moc děkuju za tip, 350,- Kč na dva měsíce je teda fakt pecka cena, to si pro to hnedka skáknu :-), čekala jsem za to větší jobovku, abych se přiznala!! tak to začnu určo baštit a věřim, že to pomůže :-D.
Dawe: Se zimou bohužel jinak taky neporadim, já to vyřešila běžeckym pásem, v giga sportu maj na ně teď akci 15% dolu a ze 30ti jsme ho koupili za dvacet, jelikož jsme prodavačum řekli, že za něj víc nedáme a hle.. dostali jsme ho :-) ale je to teda mašina jak prase, pomalu div neběhá za mě.. ale maj tam i mnohem lacinější stroje a jak řikám, s cenou se tam určitě dá domluvit! Kupovali jsme ho na Zličíně.. Jinak koukám, že jste všichni fakt bláznivý běhači, běhám na páse, běhám teď hodinovky, ale zatim na to nemám jsem totálně vyflusaná, tak asi maličko uberu a to za tu hodinku mám pomalu 8 Km, ale jsou teda fakt vydřený. Ale řikám si, že už kvůli vám se nemůžu dát, jelikož když dokáže Vendysmen běhat po třech měsících hodinovky, tak se přeci po půl roce běhání nemůžu nechat takhle zahanbit, ale musim říct, fakt klobouk dolu!! :-)