26

Re: Hubnutí běháním

KarolinaSt napsal:

Jinak velký obdiv, já bych to nikdy nedala. určitě ne.

Nikdy neříkej nikdy smile

27

Zdravím všechny běhající. Začala jsem běhat, nejsem nejmladší,. je mi 50 ale jsem zvyklá čvičit a pohybovat se a kdysi jsem běhávala a ani teď mi to nedělá žádné velké potíže.  Mám 165 cm a vážím 75 ale váha zatím nijak nejde dolů. Běhám 3x do týdne 40 minut a k tomu jeden den v týdnu hraju hodinu badbinton. Mám ale asi velké rezervy v jídelníčku, tomu pořád nějak nerozumím. Taky to chce asi čas začla jsem asi tak před třemi týdny.

28

tak já jsem tedy začla s hubnutím těsně před vánoci, v srpnu jsem odjela na studijní pobyt a ten obrovský stres (nesplnění podmínek = vracet 120 000 kč) mi přidal 10 kg a zadělal na pořádné zdravotní potíže včetně různých neuróz a podobně. nicméně jsem se zařekla, změna jídelníčku a celkově životního stylu, od vánoc mám dole 5 kilo, není to nějak moc, ale je to velký posun, vzhledem k tomu, že stresy pořád přetrvávají. nicméně,  5x týdně na pilates plus 6x týdně před pilatesem na hodinku na kardio trénink, zatím jsem chodila nebo byla na stepru, ale rozhodla jsem se, že začnu běhat. tak jsem zvědavá, jak to půjde, uběhnu zatím půl hodiny a mám docela vysokou tepovku (kolem 160) i když běhám docela pomalu, každopádně je to začátek, tak snad to půjde. jinak vás tady všechny obdivuju za odvahu a přeju hodně úspěchů

29

Ahoj lidi, ja už běhám něco přes rok, nejdřív jsem se u toho taky úplně necítila, ale teď se na to zase po zimně těším. Od minulého roku jsem zhubla na stálo 4 kg z 63 na 59, což je u mě úspěch , protože nemám vůbec vůli v jídle. Začla jsem se zdravě stravovat, jím hlavně zeleninu a sýry, sojový salám, dobré jogurty a různá semínka a taky zelí. Večer se snažím toho do sebe po náročné práci nenaprat tolik a docela to jde. Hlavně bych všem ,kteří chtějí začít a bojí se. Běžte do toho s vervou a nepřestaňte dokud neuděláte aspoň malý pokrok. Začněte se otužovat a hned budou Vaše rána veselejší ..:) ale to sladké mi pořád dělá potíže ...:(

30

Tak tomu taky nerozumím. Běhám dva měsíce min. 3x týdně (se 14 denní přestávkou), v průměru 7 km za 35 až 40 minut. Jídla stejně nebo mín, sladkosti žádné atd. A výsledkem jsou 2 kila nahoře....dělám něco špatně?